Betalingsbetingelser

Privat

Betaling med VISA/Dankort, MasterCard og Maestro.

Firma

Opgiv jeres CVR nr. og betal med VISA/Dankort, MasterCard og Maestro. Vi anvender ePay som betalingsgateway. Der er mulighed for at få tilsendt en faktura. Kontakt os på e-mail eller anvend vores kontaktformular for at anmode om dette. Vi forbeholder os retten til af afslå muligheden for betaling med faktura. Betalingsbetingelser vil typisk være netto 8 dage.

Offentlig

Opgiv jeres EAN nr. og betal med VISA/Dankort, MasterCard og Maestro. Vi anvender ePay som betalingsgateway. Der er mulighed for at få tilsendt en faktura. Kontakt os på e-mail eller anved vores kontaktformular for at anmode om dette. Vi forbeholder os retten til af afslå muligheden for betaling med faktura. Betalingsbetingelser vil typisk være netto 8 dage.

Kortbetaling

Ved betaling med kort pålægges 1,45% for dansk udstedte kort og 2,75% for udenlandsk udstedte kort. Pengene hæves først på køberens kort, når ordren er afsendt.

Vi har indløsningsaftale med ePay/Euroline via en SSL-forbindelse. Det betyder at betalingen foregår via en krypteret forbindelse mellem dig og ePay.

Det vil sige at ingen af dine kortdata bliver gemt på vores server, og vi har ikke mulighed for at se dine indtastede kortdata.