Materialeguide

Printet folie

Som standard bliver alle vores sikkerhedsskilte og piktogrammer printet med vores storformatprinter. Printeren printer i CMYK farver på en langtidsholdbar printfolie, som derefter bliver lamineret for at sikre en lang levetid og for at beskytte printet mod vind og vejr. Folien er selvklæbende med luftkanaler i limen som gør montagen nem og praktisk talt fjerner risikoen for luftbobler.

Udskåret folie

Vi levere også i udskåret folie. Her er der tale om en indfarvet folie, som bliver skåret på vores plotter og derefter sammenlagt. Når det færdige motiv er klar, påføres en applikationstape, som gør montagen nem.

3 mm opskummet PVC

Ønskes sikkerhedsskiltet eller piktogrammet monteret på en skilteplade, er 3 mm opskummet PVC et godt valg. Pladen er robust og let. Tykkelsen gør også at man får en fin dybdevirkning som henleder opmærksomheden på illustrationen. 3 mm opskummet PVC er bedst egner til indvendig brug.

3 mm alusandwich

Her taler vi om det bedste af det bedste. Skiltepladen er konstrueret af to tynde aluminiumsplader med en blød kerne indeni. Det gør at 3 mm alusandwich skiltepladen er hårdfør, let og nem at håndtere. Den tynde plade gør også at denne type skilteplade er anvendelig overalt. 3 mm alusandwich egner sig til udvendig såvel som indvendig brug.

Spejlvendt orientering

Skal sikkerhedsskiltet eller piktogrammet monteres indvendigt på et vindue eller glasdør, skal det selvsagt være produceret spejlvendt.