Sikkerhedsskilte Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Advarselsskilte

  Piktogrambutikken har et stort udvalg af advarselsskilte som overholder ISO 7010 normen samt Dansk Standards retningslinjer for piktogram, farver og udformning.

  Advarselsskiltene findes i materialer til udendørs og indendørs brug samt i flere forskellige størrelser.

 • Brandskilte

  Brandskilte er lovpligtige skilte til angivelse af forskellige sikkerhedsforanstaltninger i tilfælde af brand. Skiltene er nemme at forstå også for dem der ikke kan læse teksten. Brandskiltene anvendes til at markere brandmateriel samt branddøre. Det er vigtigt for personer der befinder sig på området at vide hvor de kan finde brandmateriel som for eksempel brandslanger og pulverslukkere samt vide hvor de finder nærmeste branddør så de kan flygte i sikkerhed.

 • Påbudsskilte

  Piktogrambutikken har et stort udvalg af påbudsskilte som overholder ISO 7010 normen samt Dansk Standards retningslinjer for piktogram, farver og udformning.

  Påbudsskiltene findes i materialer til udendørs og indendørs brug samt i flere forskellige størrelser.

 • Forbudsskilte

  Piktogrambutikken har et stort udvalg af forbudsskilte som overholder ISO 7010 normen samt Dansk Standards retningslinjer for piktogram, farver og udformning.

  Forbudsskiltene findes i materialer til udendørs og indendørs brug samt i flere forskellige størrelser.

 • Henvisning / Flugtvej

  Piktogrambutikken har et stort udvalg af henvisningsskilte som overholder ISO 7010 normen samt Dansk Standards retningslinjer for piktogram, farver og udformning.

  Henvisningsskiltene findes i materialer til udendørs og indendørs brug samt i flere forskellige størrelser.

 • GHS Faresymboler

  Disse GHS faresymboler levere op til normen indført d. 1 juni. 2015, som erstatter de gamle faresymboler. GHS faresymbolerne findes i flere forskellige varianter og kan anvendes både her i Danmark og internationalt.

 • Hold afstand