Velkommen til Piktogrambutikken

– Stedet hvor du finder alt i skilte og piktogrammer. Vi har også de populære standere med husnummer.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så ring til os på tlf. 7930 6109 eller benyt chatten og lad os hjælpe dig til at finde det rigtige produkt. Du er også velkommen til at skrive til os. Benyt blot kontaktformularen. Vores medarbejdere sidder klar til at betjene dig.

Udvalgte varer:


 • 42,00 kr

  Beskrivende tekst på dansk og engelsk der kan kombineres med skiltet "Pulverslukker - rektangulært skilt med tekst". Størrelse: 100 x 125 mm

  42,00 kr
 • 48,00 kr

  Skiltet angiver hvor der findes en brandhane

  48,00 kr
 • 42,00 kr

  ISO 7010 W003 Advarselsskiltet dette apparat indeholder radioaktivt stof advarer om at der arbejdes med farlige radioaktive stoffer der kan resultere i personskade. Personer der opholder sig på disse områder bør vise særlig opmærksomhed og anvende korrekt sikkerhedsudstyr hvis dette påkræves.

  42,00 kr
 • 42,00 kr

  Påbud om at der skal parkeres baglæns i parkeringsbåsene. Det er statistisk besvist hos flere store virksomheder i Danmark at baglæns parkering er med til at øge sikkerheden og mindsker personskade og skader på andre biler.

  42,00 kr
 • 42,00 kr

  Brandskilt med teksten Brandslange. Brandskiltet indikerer hvor der er opsat en brandslange. Placering: Uden på brandskabet, over brandslangen, indgangen til brandslange.

  42,00 kr
 • 42,00 kr

  42,00 kr

Følg os på Facebook

 • Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

  Vores eksperter besvarer alle dine spørgsmål hurtigt og professionelt

 • ISO 7010 og Dansk Standard

  Vores skilte og piktogrammer følger ISO 7010 og Dansk Standard for farver og udformning

 • Sikker betaling

  Et afgørende punkt, når det handler om nethandel. Derfor anvender vi betalingsløsningen fra ePay

Vi har et af landets største udvalg

Vi bestræber os for altid at kunne levere. Derfor øger vi vores udvalg hele tiden. På nuværende tidspunkt har vi en stor database af skilte og piktogrammer til enhver situation. Skulle det ske at du ikke finder hvad du søgte, så giv os et kald og vi laver det til dig du ønsker.

Piktogrambutikken drives af Kellmann Design ApS og vi har arbejdet med skilte i over 30 år. Vi har egen produktion, grafikere samt skilteteknikere og montører, som altid står til rådighed for at hjælpe dig.