Velkommen til Piktogrambutikken

– Stedet hvor du finder alt i skilte og piktogrammer. Vi har også de populære standere med husnummer.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så ring til os på tlf. 7930 6119 eller benyt chatten og lad os hjælpe dig til at finde det rigtige produkt. Du er også velkommen til at skrive til os. Benyt blot kontaktformularen. Vores medarbejdere sidder klar til at betjene dig.

Udvalgte varer:


 • 35,00 kr

  Skiltet informerer at der er adgang forbudt på grund af arbejde med bly. Bly er et giftigt metal og tilsidesættelse af advarselen kan resultere i alvorlig personskade.

  35,00 kr
 • 35,00 kr

  Information om hoteller og overnatningsmuligheder

  35,00 kr
 • 36,00 kr

  Farlig for vandmiljøet: Akut – alvorligste kategori. Kronisk – 2 alvorligste kategorier.

  36,00 kr
 • 2 846,00 kr

  Vores TM-H spejle er udstyret med varmelegeme der forhindrer dug og frost, og leveres med en hvid ramme med rød RA2 reflekterende folie for bedre synlighed på gaden. 2 års garanti Til udendørs brug Fastgørelse til væg eller stolpe Se en oversigtstabel over de forskellige spejle i TM-H serien nedenfor.

  2 846,00 kr
 • 35,00 kr

  Advarselsskiltet gør personer der opholder sig på området opmærksomme på at der findes laserstråler, hvorfor der bør vises særlig hensyn for at undgå alvorlige skader. 

  35,00 kr
 • 35,00 kr

  35,00 kr

Følg os på Facebook

 • Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

  Vores eksperter besvarer alle dine spørgsmål hurtigt og professionelt

 • Sikker betaling

  Et afgørende punkt, når det handler om nethandel. Derfor anvender vi betalingsløsningen fra ePay

Vi har et af landets største udvalg

Vi bestræber os for altid at kunne levere. Derfor øger vi vores udvalg hele tiden. På nuværende tidspunkt har vi en stor database af skilte og piktogrammer til enhver situation. Skulle det ske at du ikke finder hvad du søgte, så giv os et kald og vi laver det til dig du ønsker.

Piktogrambutikken drives af Kellmann Design ApS og vi har arbejdet med skilte i over 30 år. Vores erfarne teknikere og montører er altid til rådighed for at hjælpe dig.